???
                           

                                                                                       1.                                                                                                     Oj couca katondit pkout levenin,

Kur do vojn tėt lipin zgjidhe vendin.

Zgjidhe vendin mori emėnmira,

Hajde mere Emin agėn, dėt randojm me lira.

Zgjidhe vendin mori emėnranda,

Hajde mere Emin agėn, dėt randojm me franga.

2.

Mori cauco me jelek me koka,

Shkollovanit xhit i duhet toka.

Xhit i duhet toka shkollovanit,

kam pėr maj kam pėrrreth duqanit.

Xhit i duhet toka dilberit,

Kam pėrmaj kam pėrrreth hotelit.

 

  
 
 Kėndoi K. U. Shipkovicė. Regjistroi: B.Y.

Opinionet dhe vėrejtjet tuaja mund t'i dėrgoni nė adresėn - info@shipkovica.com
Copyright (c) 2000 Shipkovica.com