Patriotizmi nuk kėndohet por   dėshmohet

• Post Scriptum>    

Kushdo që ka dëshirë të afirmojë Shipkovicën në Internet, si dhe personalitetet e tjera, ngjarjet dhe kujtime, duke dhënë kontribut konkret edhe ky fshat dhe banorët e tij të vyeshëm, le të urdhërojnë e le të na ofrojnë materiale të kompiuterizuara info@shipkovica.com

                                                  
 
 
 

                                Opinionet dhe vėrejtjet tuaja mund t'i dėrgoni nė adresėn - info@shipkovica.com
                                                               Copyright (c) 2000 Shipkovica.com